Bedste Kapilærkasse: Se top 8 (opdateret maj 2022)

Kapillærkasse.dk

Du er landet på Kapillærkasse.dk, det helt rigtige sted at finde kapilærkasse. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kapilærkasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Hortus Kapilærskjuler Wpc 36x50x90 Cm + Hjul Og Kapilærkasse

1: Hortus Kapilærskjuler Wpc 36x50x90 Cm + Hjul Og Kapilærkasse

Tilbud: Kun 1149.00 1014.00 hos Homeshop.dk. Spar 135 kr. / 11 %

HORTUS KAPILÆRSKJULER WPC 36X50X90 CM + HJUL OG KAPILÆRKASSE HORTUS kapilærkasseskjuler består af sider i 10 mm vedligeholdelsesfrit WPC komposit-træ som samles med sortlakerede hjørnestolper i aluminium. Monteret med elektrogalvaniseret stålbund samt 4… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Kapilærkasse Skjuler af Brugte Traller | Plantekasse

2: Kapilærkasse Skjuler af Brugte Traller | Plantekasse

Tilbud: Kun 1899.00 1709.00 hos Kabeltromlen.dk. Spar 190 kr. / 10 %

Om produktet Med denne kapilærkasse skjuler af traller kan du indramme de mindre dekorative kapilærkasser i flamingo og skabe en skøn oase i dit udendørsmiljø. Kassen er foret med sort dug indvendigt, så man vil ikke kunne se flamingo kapilærkassen der er… læs mere hos Kabeltromlen.dk >>

Billede af Kapilærkasse Skjuler af Nye Traller | Plantekasse

3: Kapilærkasse Skjuler af Nye Traller | Plantekasse

Tilbud: Kun 1649.00 1484.00 hos Kabeltromlen.dk. Spar 165 kr. / 10 %

Om produktet Med denne kapilærkasse skjuler af traller kan du indramme de mindre dekorative kapilærkasser i flamingo og skabe en skøn oase i dit udendørsmiljø. Kassen er foret med sort dug indvendigt, så man vil ikke kunne se flamingo kapilærkassen der er… læs mere hos Kabeltromlen.dk >>

Billede af Hortus Kapilærskjuler Wpc 36x50x90 Cm Med Kapilærkasse

4: Hortus Kapilærskjuler Wpc 36x50x90 Cm Med Kapilærkasse

Tilbud: Kun 799.00 734.00 hos Homeshop.dk. Spar 65 kr. / 8 %

HORTUS KAPILÆRSKJULER WPC 36X50X90 CM MED KAPILÆRKASSE HORTUS komposit kapilærkasseskjuler består af sider i 10 mm vedligeholdelsesfrit WPC komposit-træ som samles med sortlakerede hjørnestolper i aluminium. Inkl. den hvide kapilærkasse, der kan skjules… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Flamingo Kapilærkasse

6: Flamingo Kapilærkasse

Bedste pris: 156.00 hos Homeshop.dk

FLAMINGO KAPILÆRKASSE En selvvandingskasse eller en kapilærkasse, som den også hedder, er et system, der sørger for vanding og gødning af dine planter i op til 1-2 uger. Selvvandingskassen består af en kasse med 3 rør, som fyldes med vand og gødning. Ove… læs mere hos Homeshop.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 29. maj:

Billede af Garden Life Ld Kapilærkasse Sort

7: Garden Life Ld Kapilærkasse Sort

Bedste pris: 179.00 hos Homeshop.dk

Garden Life Ld Kapilærkasse Sort GARDEN LIFE LD KAPILÆRKASSE Dekorativ afdækning Passer din hvide kapillærkasse ikke ind hos dig. Eller synes du bare, at den er grim at kigge på. Så kan du med denne dekorative afdækning fra Garden Life LD få et flot sort… læs mere hos Homeshop.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 29. maj:

Dyreste Kapilærkasse på listen er Kapilærkasse Skjuler af Brugte Traller | Plantekasse fra Kabeltromlen.dk med en pris på 1709.00. Billigste udvalgte Kapilærkasse er Flamingo Kapilærkasse som du kan købe for 156.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 1553 kr. – de 8 Kapilærkasse vi har fundet koster i gennemsnit 946.75 kr.
Ovenstående Kapilærkasse data og priser er hentet fra 3 butikker (Homeshop.dk, Kabeltromlen.dk, Coolshop.dk). Alle Kapilærkasse tilbud er opdateret i dag 29-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kapilærkasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Kapilærkasse blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kapilærkasse:

6 gode grunde til at du bør vælge kapilærkasser til dine blomster

Har du hørt om kapilærkasser før? De er meget populære i de danske haver og drivhuse, og det er der god grund til. En kapilærkasse kaldes nemlig også for en selvvandende plantekasse, og det er noget, mange mennesker drager nytte af. Måske er kapilærkasser det rette valg til dine blomster?

1: Nem vanding

Den primære funktion og fordel ved kapilærkasser er, at du ikke længere behøver at gå og vande dine blomster konstant. Typisk vil man plante blomsterne i en plantesæk med jord, og sækken vil derefter blive puttet ned i en kapilærkasse. Man har skåret huller i bunden af plantesækken, så blomsternes rødder kan nå vandet, og får derigennem den næring og væske, som de har brug for. Det betyder altså, at du ikke skal vande blomsterne; du skal bare fylde kapilærkassen op engang imellem. Det gør det meget bekymringsfrit at have blomster, da du ikke skal gå og frygte, at de tørrer ud.

2: Ingen druknede planter

Blomsterne vil ikke tørre ud, men de vil heller ikke drukne. Man kan blive nervøs over planternes konstante adgang til vand, men det vil faktisk ikke drukne dem. Tricket ligger i, at vandet ikke er i planternes jord, men nær deres rødder. Hvis vandet var i jorden, ville det kunne drukne planten, men da kun rødderne når vandet, tager planten det, som den har brug for. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om blomsterne er overvandede; blomsten ved selv, hvad den har brug for og i hvilke mængder, og det skal den nok selv tage sig af, så længe at du har givet den mulighed for det.

3: Tag trygt på ferie

En fordel ved at en kapilærkasse er selvvandende er, at du sagtens kan forlade hjemmet uden at skulle tænke over, hvorvidt dine blomster får nok vand. Så længe der er vand i selve kapilærkassen, får planten alt det, den skal bruge. Dog kan det være en god idé at få en ven eller familiemedlem til at vande kassen engang imellem, hvis du er væk i meget lang tid. Der vil typisk være mulighed for at stikke en målepind ned i kassen, så man kan se, hvor meget vand der er tilbage. Det gør det nemmere at bedømme, om kassen har brug for mere vand eller ej.

4: Flot udseende

Kapilærkasser kommer i mange forskellige former, farver og materialer, så du kan nemt finde en, der passer ind i din have. Hvis du ikke kan lide selve kassens udseende, kan du finde kapillærkasseskjulere, så du slipper for at se på den. Kapilærkasser kommer typisk i plastik, men de kan også fås i flamingo og andre materialer. Nogle graver kapilærkasser ned, så man ikke kan se mere end det sted, hvor man kan hælde vand ned i den. Dog foretrækker de fleste bare en kapillærkasse med kapillærkasseskjuler ovenpå jorden, da det gør det nemmere at flytte rundt på blomsterne.

5: Forskellige størrelser

Kapillærkasse kommer i forskellige størrelser, så du nemt kan passe forskellige planter deri. Du kan nok ikke få et helt træ klemt ned i kassen, men der er mulighed for at plante blomster deri. Du bestemmer selv, om du vil plante én eller flere planter i kassen, men typisk vil der være angivet på plantesækken, hvor mange planter, jorden er egnet til. Mange rødder kræver meget næring, så du skal være sikker på, at der er plads nok i den enkelte kasse til den mængde planter, du har i tankerne. Dog kan det også være både pænt og praktisk med flere kapilærkasser.

6: Ikke kun til blomster

Kapilærkasser er ikke kun egnet til blomster. Der er mange andre planter, som også trives i kapilærkasser. Det er især grøntsager, som bliver plantet i kasserne, og det er typisk tomater, agurker, peberfrugt, squash og salat, som er mest populære at bruge. Dog skal du ikke være bange for at forsøge dig med andre slags panter. Der er mange muligheder, og du kan blive overrasket over, hvor mange planter der vil elske en kapilærkasse. Det er trods alt selvvandende, og det er super praktisk.

Pas på dine planter

Leder du efter en plantekasse til din have, som er både flot og funktionel? En kapilærkasse har alt, hvad du mangler. Sammen med kapillærkassens bedste venner, en plantesæk og en kapillærkasseskjuler, kan du tage dig godt af dine blomster samtidig med at kassen pynter på haven. Undgå bekymringer, udtørrede blomster og druknede planter; samarbejdet mellem kapilærkassen og dine blomster giver planterne det, som de har brug for.

 

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kapillærkasse.dk